SpaBeauty

Årets hudterapeut 2017

Genuin lidenskap, stor interesse for kundene og at hun stadig oppdaterer seg faglig ga henne den gjeve utmerkelsen Årets hudterapeut!

Under Dermanors konferanse i høst ble Jannicke Jansen kåret til årets hudterapeut! Blant juryens medlemmer var også Kari Tveranger, Spabeautys redaktør og primus motor bak messen Health & Beauty Scandinavia. Til daglig jobber Jannicke Jansen hos Look at Me i VG-Passasjen i Oslo, hvor hun har jobbet i to og et halvt år. Den blide og imøtekommende hud- og kroppsterapeuten er opprinnelig fra Bergen. Det er også der hun har tatt sin hudpleieutdannelse, og hun ble ferdig uteksaminert i 2011.

– Jeg hadde ikke forventet å få denne gjeve utmerkelsen! Det er jo så høy standard i Norge, og ikke minst blant de nominerte, sier hun.

Jannicke Jansen er årets hudterapeut 2017!

Oppriktig interessert i kunden

Nominasjonen starter allerede på vårparten, og det er kolleger som stemmer frem sine favoritter. Hundre nominerte terapeuter ble til femten, og til slutt sto det fem verdige finalister igjen, der Jannicke Jansen vant den gjeveste prisen. Hun elsker å utføre Elemis sine behandlinger, og kanskje aller best de dyptgående massasjene som gir så gode resultater. Hun er også en mester i brynbehandlingen microblading som hjelper de med tynne og formløse bryn til å få dem tilbake igjen. På spørsmålet om hvorfor hun tror at akkurat hun trakk det gjeveste strået svarer hun:

– Jeg bryr meg om kundene mine! Jeg tenker alltid på at de skal ha det bra. Selv om en behandling kan være litt vond skal det allikevel alltid være et ”touch” av velvære. Jeg er interessert i kunden som person, og jeg husker ting de sier. Dessuten liker jeg å være faglig oppdatert, og det tror jeg smitter over på kundene mine, sier hun.

Premien er dagsopplevelsen på The Well og overnatting på Royal Christiania i Oslo, for to personer.

 

Juryens begrunnelse

På vel to år i salongen har Jannicke allerede opparbeidet seg en solid kundemasse gjennom genuin lidenskap for jobben og yrket sitt. Jannicke er et JA-menneske, alltid positiv, blid og hyggelig. Hun er trygg i faget sitt og merkevaren hun jobber med, fordi hun holder seg oppdatert og er opptatt av å heve sin kompetanse gjennom kursing. Hun er behagelig og profesjonell og imøtekommende.

Årets finalister!

 

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty