SpaBeauty

Deilige nyheter til huden

Deilige og effektive ansiktsprodukter til å vedlikeholde huden din hjemme.

Antiage fra havet

Prodige Des Océans fra Thalgo er luksuriøse produkter med ingredienser fra havet. Her finner du bioaktivt sjøvann, maritime stamceller og alger, og dermed tilfører du huden 63 essensielle næringsstoffer hver gang du smører deg. Produktene skal øke spensten, redusere rynker og gjøre huden klarere. Serien består av ansiktskrem, essens, maske og kroppskrem, kr 1305-2200.

Antiage til vippene

Eyelash & Brow Anti-Aging Serum er et helt nytt anti-aging øyevippe- og øyebrynsserum. Serumet er utviklet i samarbeid med et sveitsisk farmasøytfirma. Med sine 10 ml har den også 3 gang så stor mengde som konkurrerende produkter. Serumet har høyt innhold av panthenol og biotinoyl GHK, noe som stimulerer hårfolliklene til å produsere nye hår. Planteprotein sørger for å gjøre hårene tykkere og sunnere mens hyaluronsyre gir vippene fuktighet, kr 1499.

Rett på sak!

Point fra pHformula er en serie på tre ansiktkremer med et unikt peptidecomplex, glycosaminoglycans, phytosan og andre aktive og kraftfulle ingredienser som fornyer, forbedrer og styrker huden. Point Multi Protect egner seg spesielt godt til en sensitiv- eller stresset hud der barrieren er ute av balanse på grunn av ytre påvirkninger. Point Age Reverse reduserer synlige aldringstegn og fremmer hudens fasthet og elastisitet mens Point Extra Firm jobber ekstra på fasthet og spenst, kr 1399-1519.

100% naturlig

Decleór er kjent for sine essensielle oljer som kan beskrives som mat for huden. Nå har de samlet sine beste oljeserumer samt tilført et par nye til kolleksjonen Aromaessence Dynasty Exceptional Oil Serum Collection. I tillegg til at de har en positiv effekt på sinnet ditt kan du velge serum etter hva huden trenger: Beroligende, mer glød, utrensende, beskyttelse mot forurensing og oppstrammende. Varm opp tre dråper i hendene, trekk pusten dypt og trykk oljen på huden (fra kr 610).

Brun i en fei

St. Tropez kommer med to nyheter som gjør det enda enklere og raskere å få den perfekte brunfargen. Selftan Express Mist sprayes på huden, og med sin 365 grader-teknologi kan du spray deg selv på ryggen. Produktet skal sitte på huden i 1-3 timer, kr 499.
Selftan Express Sheet Mask skal sitte på huden i 5-15 minutter, kr 119 pr stk.

5 leppebalmer

Og de skal være av det dyptvirkende slaget som pleier i dybden slik at leppene blir plumpe og myke.
Dermalogica, Nightly Lip Treatment, kr 695.
Oribe, Balmessence Lip Treatment, kr 350.
Lipsmart, Powerful Hydration for Dry Lips, kr 359.
Trivellato, The Lovers, kr 292.
Sara Happ, The Lip Slip, kr 249.

Mindre porer

Instant Pore Refiner fra Zo Skin Health er et oljefritt serum som skal bidra til å minimere synlige porer. Den reduserer også blank hud med en øyeblikkelig mattende effekt. Serumet inneholder blant annet Rosa Canina Fruit Extract og Salicyloyl Phytosphingosine som bidrar til redusert talg og mindre porer. I tillegg inneholder den ZO Skin Health sitt patenterte ZOX system med en kombinasjon av potente antioksidanter levert i et 12 timers leveringssystem som blant annet bidrar til DNA beskyttelse og reparasjon, kr 795. 


Serum i krem

DermGO er en serie med seks serum i kremkonsistens for forskjellige hudproblemer. De er satt sammen av det nyeste innen naturlige Groth Factors, mikroorganismer, peptider og genteknologi. Serien har også et produkt for kropp, kr 990.

K-beauty

Unik står for Unique Natural ingredients knowhow som beskriver de naturlige og enkle ingrediensene deres produkter inneholder. Det koreanske merket har flere linjer, blant annet Propolis Vitamin Synergy Serum som gir glød til huden med 70 % propolis og 12 % vitamin c ekstrakt. Produktene er uten parabener, silikon, mineraloljer og syntetiske ingredienser, kr 299/soel.no

Skjønnhetssøvn

Elemis Peptide Night Recovery Cream-Oil er inspirert av kroppens indre klokke. Kremoljen skal bidra til å støtte hudens naturlige prosesser og synkronisering. Hornlevkøy, som er svært rik på omega-3 og perillafrøolje, med E-vitamin og antioksidanter, skal rebalansere huden slik at den fremstår frisk og plump når du våkner opp om morgenen, kr 869.

 

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty