SpaBeauty

Det siste på hårfronten!

The New Norm Collection

Wella feirer 5 år med den unike hårfargen Illumina, fargen som ble laget for å lage samme effekt i håret som når solen treffer håret på morgenen i Los Angeles. Nye fargeteknikker gjenoppliver ikoniske looker fra 1960- til 1990-tallet, og du finner igjen både boben og Birkin-luggen med kombinasjoner av kalde og varme nyanser. En av de nye teknikkene er å bruke ulike metninger av farge i håret. Vi elsker kamuflasjeteknikken som er brukt i looken Textured Light. De andre vakre lookene ser du på Wella sine nettsider.

Sea Salt Pomade

Om du ønsker en ny vri på saltvannslooken skal du gå for Sea Salt Pomade fra Fatboy. Pomaden er enkel å bruke, og uansett hvor mye produkt du bruker i håret blir det ikke fett. Det er fordi det ikke er fett i Fatboy sine produkter. Suveren til kort hår, men funker supert i langt hår også, kr 350.

Kosmetisk hårpleie

ECRU New York er en hårpleieserie med hudpleiende egenskaper. De bruker milde kvalitetsingredienser som er hypoallergene og nærende, og er typiske ingredienser som vanligvis finnes i hudpleiprodukter. Produktene inneholder blant annet hydrolisert silke, solsikkeolje, keratin, kamille, gardenia og algeekstrakt. Fra kr XXX

Wellaplex

Opti pH System er Wellas nye teknologi som skal gjøre at du kan farge håret så mye du ønsker uten at håret skal bli ødelagt. No1 Bond Maker og No2 Bond Stabilizer brukes i salong når du farger håret. No3 Hair Stabilizer brukes hjemme og bidrar til å holde håret sterkt, glatt og mykt til neste Wellaplex-behandling.

Easy Styling

BaByliss har lansert fire nye stylingverktøy som skal gjøre det superenkelt å style håret ditt slik du ønsker det på kortest mulig tid. Liss Brush fungerer som en vanlig børste, men er utstyrt med et keramisk varmesystem som retter ut håret ditt i løpet av sekunder. Easy! Kr 700.

Glow Dry

Redken drar Blow Dry til et nytt nivå og lanserer en 3-trinnserien som er perfekt å bruke om du føner håret ditt ofte. Gloss Scrub brukes før sjamponering, og skrubber bort all smuss fra hårstråene. Sjampo og balsam tilfører håret gloss. Diamond Oil påføres i fuktig hår før føning, og gir håret masse glans. Den reduserer føntiden, har frizzkontroll og varmebeskyttelse, kr 160-320.

 

BB-krem for håret

Shu Uemura lanserer to BB-kremer for håret, en for fint hår og en for tykt. Det er fordi produkter fungerer ulikt i forskjellige hårtyper. Produktene er inspirert av merkets egen makeuplinje der en god base er essensielt. Produktene har flere bruksområder – primer, tilfører fukt, glatter, beskytter mot varme, former og omformer, kr 390.

Til krølltoppen

Sebastian sin nye Twisted-serie er for deg som vil ha spensten tilbake til krøllene dine. Serien består av både pleie og styling, og alle produktene inneholder Flexi Alg Complex som gir håret masse fukt. Kr 310-375.

Klassiker

1885 var året da Mason Pearson lagde det som skulle bli tidenes klassiker av en børste. Børstene lages fortsatt for hand, og om du tar vare på børsten har du den for alltid. Kjennetegnet er at børstehårene er på gummipute samt at børstehårene er laget av den beste delen av avfalne villpigsvinhår. Børsten masserer hodebunnen slik at dine naturlige oljer pleier håret ditt. Denne er i reisestørrelse, og blandingen med nylon gjør at den passer for normalt til tykt samt langt hår, kr 850.

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty