SpaBeauty

Fint på fingrene!

De hotteste lakktrendene, og produktene for vakre hender.

Fire gode håndkremer i kulda

Nå som vi er inne i kalde tider, er hendene det første som får merke det ved at de blir veldig tørre. Gode håndkremer vil derimot hjelpe med å holde på fuktigheten i huden og på neglebåndene. Og husk å bruke hansker som beskytter mot vinden og videre uttørking.

Gilda, Intensive Hand Treatment, kr 379.
Zo Skin Health, Orazer Nourishing Hand Creme, kr 695.
Guinot, Multi-Action Vital Hand Care, kr 249.
Elemis, Jasmine and Rose Hand and Nail Cream, kr 269.

 

Nightspell

Det er noe magisk som skjer i grenselandet mellom natt og dag. CND sin høstkolleksjon handler om akkurat dette øyeblikket. «Nightspell» er en kolleksjon fylt med skumringens dype og hypnotiserende fargepalett, og vår favorittfarge er en grålilla variant fra Eclipse.

Nydelig grålilla farge: Lilac Eclipse, kr 169.

BB-krem for neglene!

Orly lanserer den aller første bb-kremen for negler! Den er en kosmetisk behandling som lysner, styrker, glatter og jevner overflate samtidig som den får litt farge.

BB-Creme kommer i tre nyanser, og skal brukes alene, kr 179.

Hot, hot, hot

Klassisk, vågal, sexy! Røde negler passer så å si til alle anledninger og antrekk. Vi elsker ikke bare Smith & Cult sin lakk i Kunalini Hustle – flakongen er like sexy, vågal og klassisk, og fortjener en plass på baderomshyllen. Dessuten er den 8-free!

Hot fra Smith & Cult, kr 239.

 

Klassikere

Oribe sine neglelakker kommer i kun tre farger, nemlig de tre mest klassiske og tidløse fargene som vi alltid vender tilbake til. Rød, beige, og dyp lilla.

The Lacquer High Shine Nail Polish er også falmefast, kr 300.

 

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty