SpaBeauty

Gode nyheter til huden!

Deilige og effektive ansiktsprodukter du kan vedlikeholde huden din hjemme med.

5 renseprodukter

En god rens hver morgen og kveld er essensielt for en vakker hud. Velg rens etter hvilken hud du har, og om du bruker solkremer og sminke som sitter godt på huden.

Dermalogica Precleanse Balm, kr 469.
Exuviance Clarifying Facial Cleanser, kr 299.
Eve Lom, Gel Balm Cleanser, kr 445.
Aveda, Outer Peace Foaming Cleanser, kr 300.
Thalgo M Ceutic, Pro-Renewal Cleanser, kr 450.

 

Alt” i en – kapsel

Vitamin C er kjent for sine mange egenskaper! Blant annet lysner den pigmentering, gir huden fin glød, strammer og plumper opp huden, demper rynker og beskytter mot forurensing. Siden Vitamin C er ustabilt, og av den grunn forringes raskt når en flaske åpnes, er disse kapslene fra Exuviance helt geniale.

AF Vitamin C20 Serum Capsules, kr. 660.

 

Oppstrammende ”nett”

EyeWeb fra DMK er en øyekrem som har en slags usynlig nettlignende struktur som løfter, strammer og toner det delikate området rundt øynene.

EyeWeb reduserer mørke ringer og poser under øynene, kr 1295.

Kullsvart

Kalahari Activated Charcoal Mask er en maske som renser i dybde, og fjerner urenheter og tette porer uten å virke uttørkende. Kombinasjon av botaniske alger og planteekstrakter absorberer giftstoffer, bakterier og forurensning og etterlater huden ren og klar med fornyet glød. Masken kommer med en egen klut som gjør det enkelt å vaske av masken etter bruk.

Masken inneholder ekstra mye svart spisskummin, og derfor er den også ekstra svart, kr. 690.

Hjemmerull

Mikronåler på rull gir supre resultater om de brukes riktig. The Cosmetic Roll-Kit består av mikronåler som lager små mikrokanaler ned i det øverste hudlaget. Dette fører til at aktive ingredienser som vitamin A og C trekker dypere ned i huden enn ved bare å påføre de på hudoverflaten, og vil dermed gi bedre resultater. Det beste er å få veiledning av hudterapeuten din. Husk at overdrivelse kan gi motsatt effekt! Bruk rullen vertikalt og horisontalt i noen minutter på kvelden, og start med å bruke den kun to ganger i uken.

The Cosmetic Roll-Kit, kr. 990.

 

Selfie-serum

Niod er et nytt merke i Norge, og er en del av det innovative selskapet Deciem. De har mange unike produkter, blant annet Photography Fluid Opacity 12%. Dette er en ny tilnærming til en base for huden som gir en jevn glød både «live», og mest av alt gjennom kameralinsen. Den umiddelbare behandlingen har en serum-konsistens og inneholder et bredt spekter av lysreflekterende prismer som jevner ut og korrigerer hudtonen.

«Photo-finishing»-teknologier på overflaten gir en strålende glød på sekunder, kr 260.

3 i 1 for rød hud

All CalmTM fra Colorescience er spesielt utviklet for de som sliter med rød og sensitivisert hud. Dette er et 3 i 1-produkt med svak, grønn farge som umiddelbart nøytraliserer rødhet og jevner ut hudtonen, inneholder BioSolaceTM kompleks som reduserer sensitivitet og roer ned rødhet og gir bredspektret UVA + UVB beskyttelse med SPF 50. Fysisk filter beskytter mot UV-stråler, som er den største årsaken til rødhet og rosacea. Kremen kan brukes alene eller som et perfekt underlag for foundation.

All Calm TM, kr 1135.

 

2 ganger vitamin C

Glo Skin Beauty kommer to nye serumer med vitamin C, Daily Power C og C+. Begge har som mål å gjøre huden jevnere og klarere ved å nøytralisere frie radikaler og skadene de fører til. Begge inneholder med en innovativ trio av C-vitamin-ingredienser (Ethyl Ascobic Acid, Ascorbyl Glucoside og L-ascorbic Acid) samt Kakadu Plum og Oxidized Glutauhione. C+ inneholder i tillegg oppstrammende ingredienser.

Glødbooster

Heliabrine OXY-Defense Pearl Serum gir huden øyeblikkelig glød med lysreflekterende perler og masse fukt. Serumet skal bidra til å forbedre hudens elastisitet, smidighet, fuktighet og utstråling. Den har også en utjevnende effekt på huden.

Heliabrine OXY-Defense Pearl Serum, kr. 595.

Mordet på Orientekspressen

Spanske Natura Bissé har samarbeidet med storfilmen ”Mordet på Orientekspressen” som er en av vinterens store kinofilmer. Skuespillerstaben er eksklusiv med stjerner som Kenneth Branagh, Johnny Depp, Daisy Ridley, Penélope Cruz, Judi Dench og Michelle Pfeiffer. Natura Bissé var den store skjønnhetspartneren under innspillingen.

Nattpleie

Murad Retinol Youth Renewal Night Cream er en hudfornyende nattkrem med Retinol Tri-Active Technology og peptidrikt esktrakt fra rød alge. Kremen skal minimere rynker, glatte ut huden, stramme og og gi mer elastisitet til huden.

Retinol Youth Renewal Night Cream, kr. 1090.

 

Mot forurensing

Vi vet at forurensing fremskynder aldringen i huden, og det har Matis gjort noe med. Réponse Jeunesse Essential Micellar Water fanger opp og nøytraliserer giftige molekyler, samtidig som den beskytter cellene mot forurensing. Matiscity i samme serie skal hjelpe huden å eliminere giftstoffer og gi ny energi.

Roseolje

Lett olje med roseekstrakt, makademia og søt mandel. Samtidig reparerer den hudens barrierefunksjon og styrker hudens beskyttelse mot forurensing og frie radikaler. Den hjelper mot rødhet og irritasjon forårsaket av kulde, vind og tørr luft.

Oljen dufter helt nydelig! Kr 795.

Peel off

Den svarte peel-off masken fra Decrusto har blitt superpopulær blant kjendisene verden over. Originale Black Peel Off Mask fjerner hudormer og urenheter ved bruk av betaglukaner, karolinleire, trollhassel, kull og agurkekstrakt.

Maske fra Decrusto, kr. 239.

 

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty