SpaBeauty

Håndholdt airbrush-makeup!

Metoden er ikke ny, men det er den siste varianten av utstyr!

Til hjemmebruk

Airbrush- makeup brukes stadig vekk på de store motevisningene, på forsidene på de store, internasjonale magasinene, på tv og film, og på de store stjernene som skal vise seg på den røde løperen. Det siste nå er at du kan få en enklere variant som du kan holde selv uten at du trenger kompressor med ledning. Den er utrolig enkel å bruke, og det beste er at nå kan du som forbruker bruke den hjemme også. De enkleste variantene er med ferdig blandede foundationfarger, men her er det flere varianter der du blander mer selv som kanskje egner seg best for profesjonelle i salonger. I tillegg til foundation, rouge, highlighter og skygger får du også ”poder” for kroppen og til å dekke grått hår.

Sømløst

Vi har hørt mye om airbrush makeup i de siste årene, men det er faktisk ikke noe nytt i det hele tatt! Airbrush-leverandøren Temptu har holdt på i hele 35 år, selv om utstyret mildt sagt har forandret seg underveis. I starten måtte makeupartistene bære rundt på store kompressorer med ledning til, og produktet har til nylig vært forbeholdt de profesjonelle. Fordelen med airbrush makeup er at du slipper koster og svamper, og du bruker faktisk mye mindre produkt enn når du påfører med fingrene. Dessuten blir sminken helt sømløs der concealer, foundation, highlighter, rouge og øyeskygger smelter helt perfekt inn i hverandre. Med airbrush-makeup får du perfekt og sømløs sminke med profesjonell makeup på ditt eget bad.

Plusser:

+ Den er enkel å bruke.
+ Du får ”flawless” hud.
+ Sminke ser profesjonell ut.
+ Du bruker mindre produkter.
+ Du slipper koster og svamper.
+ God dekkevne.
+ Perfekt for berørings- og hypersensitiv hud siden du aldri er nær huden med fingre, svamper og koster.
+ Kan gi mindre kviser fordi du ikke berører huden med koster eller fingre med bakterier.

Minuser:

– Selve holderen er forholdsvis dyr.
– Hver ”pod” med sminke koster mye totalt, men du kan kjøpe litt etter litt.
– Sminken ligger litt for mye utenpå huden, og du ser fort veldig sminket ut.
– Produktet egner seg best for unge, for sminke legger seg raskt i linjene og spesielt rynkene rundt øyene blir ekstra tydelige.
– Du må bruke primer for å unngå at porene skal synes.
– Sminken føles litt tørr om du ikke bruker fuktighetskrem under – selv om den inneholder fuktighet.

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty