SpaBeauty

Ny økologisk nytelse for hud, kropp og sinn!

Urter og aroma

Mirins er håndlagde kroppsprodukter fra København, og er laget av naturlige og økologiske råvarer. Produktene er basert på kunnskapen om urter og aromaterapi, og er helt uten konserveringsmidler og parfyme. Et godt tips er å lukte på kremer og oljer i et dypt åndedrag før de påføres på huden, fra kr 175/Grenen.

Biodynamisk

O-Way er den første hårpleieserien som bruker essensielle oljer, hydrolater og rene mikroniserte planter fra biodynamisk dyrking på egne biodynamiske gård i Italia. Når man dyrker planter på denne måten gir det mer næring til plantene som igjen vil synes på håret ditt. Produktene er frie for kjemiske behandlinger, og består av rene oljer, resiner, voks, kremer, mykgjøringsmidler av vegetabilsk opprinnelse, blandinger av phytoproteiner, naturlige forsterkere og 100 % biodynamiske planter.
Vi har testet, og produktene lukter deilig og er drøye. Vi digger at hårvoksen er så ren og pleiende at den også kan brukes som leppebalm, fra kr 249.

Rosenserien

Består av ansikt- og kroppspleieprodukter laget av 100% naturlige ingredienser. Det meste av ingrediensene er også økologisk dyrket. Basen i serien er aloe vera, kinesisk, grønn te og vegetabilske oljer. For å gi produktene holdbarhet brukes vitamin C og E samt naturlige salter, fra kr 115.

Gull og sølv

Julisis er basert på gammel alkymistisk kunnskap om gull som aktiverer, gir energi og beskytter huden på dagtid og sølv som avgifter, strammer opp og forfiner huden om natten. I tillegg bruker de gamle medisinplanter som er høstet fra en hundre år gammel biodynamisk hage nær de italienske alpene, fra kr 490/Gimle.

Deobalm

Clean Deodorant Balm er en velduftende deodorant med pisket tekstur som trekker kjapt inn i huden og skal holde i 24 timer. Den inneholder villhøstet sheasmør, kokosnøttolje og en blanding av økologiske essensielle oljer som nærer huden og hemmer bakterier. Den kommer i en duft for dame og en for mann, kr 75/pureskin.no

10-årsjubileum

EcoTools er laget av resirkulert aluminium, plast og bambus, og forpakningen er laget på bomull og bambus. Dessuten er de 100% Cruelty Free. Denne høsten feirer de sitt 10-årsjubileum med blant annet et limited edition børstesett med seks av deres bestselgere. Settet er komplett for hva du trenger for å gjøre en pen sminke med koster for hud, skygge, liner og bryn. Dessuten er prisen usedvanlig god, kr 150.

Highlighter

RMS Beauty er grunnlagt av makeupartist Rose-Marie Swift som blant annet er sminkør for Miranda Kerr og Gisele Bundchen. Produktene er laget på økologiske og ville ingredienser som pleier huden. Luminizer X Quad kan brukes alene på kinn, som øyeskygge og på leppene eller du kan blande litt inn i foundationen din, kr 609/pureskin.no

K-beauty

Natural Glow er en nystartet nettbasert konseptbutikk for naturlig koreansk hudpleie. De fokuserer på rene og trygge produkter og ingredienser, og stiller høye krav til kvalitet på produktene. Eier og daglig leder Hanne Bonge-Hansen har mange års erfaring med hudpleie med doktorgrad i organisk kjemi. På siden finner du flere produktlinjer, blant annet denne nydelige, økologiske serien Wamisa Organic Flowers, fra kr 40 for en engangsmaske.

Kokosdrøm

Creme To Oil Coconut Body Wash fra Spa Magik Organiks kombinerer økologisk essensielle oljer med en drømmende duft av kokos! Fordelen med kokos er at det skummer skikkelig i kontakt med vann. I stedet for å virke uttørkende på huden som andre sulfater kan gjøre har kokosen en pleiende effekt på huden, kr 138.

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty