SpaBeauty

Nytt til peeling og figurforming

Her er noen nye maskiner og produkter som du kan bruke i behandlingen på dine kunder.

To peelinger fra Sothys

Gi huden en rask forbedring med en ekpress pro-peel pensling med glykol- og salisylsyren GL Peel. Den raffinerer hudens tekstur, gir en umiddelbar glød, glatter og avslører en lysnet og mer jevn hudtonen. Perfekt som en quick-fix alene eller i andre ansiksbehandlinger.


Desquacream er et klassisk Sothysprodukt, og hjelper den naturlige desquamasjonen (hvor døde celler faller av epidermis) og fjerner tilstoppninger i porene. Produktet kommer nå i en forsterket variant med 2% salisylsyre (BHA) og mikrokorn fra ris for en mekanisk peeling. Anbefales for tilstoppet, fortykket, hyperpigmentert, solskadet, kombinert, fet og aldrende hud. Fås hos Cosmenor.

To peelinger fra Guinot

Behandlingene er beregnet til 45 minutter, og reduserer aldringstegn ved å fjerne døde hudceller og behandler uønsket pigmentering. Etter behandling vil du oppleve en strålende, frisk og ny glød. Hydra pH er for alle hudtyper mens Hydrabrasion passer for sensitiv hud. Fås hos Beautyproduducts.

Figurforming

Fra utvikleren av endermologi-systemer får du nå Alliance som er basert på den siste forskningen innen denne type behandling.
De to rullene i håndsettet er byttet ut med motorisert flap og rull som til sammen gir en «alt i ett» behandling. Den er samtidig 50% mer effektiv enn tidligere. Den nye maskinen har også ekstra protokoller for blant annet hender. Resultatene vil være synlige etter kun 3 behandlinger og et fullstendig program gjennomføres på 35 minutter.
Tablet med LPG Scan (kamera og kamerahjelper til før/etterbilder) følger med det nye systemet. Fås hos Esthetica.

Sommerpeeling

Environ Lac-pamgel 10% peeling er en salongbehandlingen med milde melkesyrer, og er derfor trygg å bruke om sommeren. Den fukter og renser i dybden og er spesielt perfekt for en aknehud. Fås hos Esthetica.

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty