SpaBeauty

Økologisk filler

Så nær naturen en filler kan komme! Det er i alle fall det Neauvia Organic lover.

Bakteriebasert

Hvorfor introdusere en ny generasjon hyaluronsyre når det allerede finnes en rekke gode produkter på markedet? Jo, det har blant annet med sikkerhet, renhet og stabilitet å gjøre. Den nye hyaluronsyren er produsert fra Bacillus Subtilis som er en probiotisk bakterie som blant annet brukes for fermentering av soyabønner og frø i tradisjonelt asiatisk kjøkken.

– Bakterien inneholder ikke proteiner som kan stimulere immunsystemet vårt, og den produserer heller ikke toksiner, forklarer den polske legen og spesialisten i anestesi, Dorota Lipinska.

Renere filler

Hun poengterer at det ferdige produktet fra Bacillus Subtilis er helt rent fordi man slipper omfattende rensing av bakterierester slik det er vanlig med hyaluronsyrer som produseres av streptokokker.

-En like viktig egenskap med den økologiske filleren er at hyaluronsyren ikke oppfattes som et fremmedlegeme slik at immunsystemet «alarmeres» ved at det svarer med inflammasjon eller granulomdannelse (klumper). Filleren skal dermed være tryggere i bruk, og skal lagres lenger i vevet enn tilsvarende produkter i dagens marked.

Kan kombineres med «alt»

Neauvias hyaluronsyre inneholder dobbelt-binding av PEG-polymer, noe som gjør at produktet kan kombineres med andre hudbehandlinger som laser, RF eller ultralyd. Det er fordi det har høy varmeintoleranse. Hyaluronsyren skal også vare lengre på steder som er i konstant bevegelse som nasolabilat, lepper og sinnarynke.
-På grunn av PEG-polymeren vil ikke produktet «vandre» rundt i vevet. Kunden vil ikke «kjenne» filleren, opplyser Lipinska til Spabeauty.

Strammere og mer livfull hud

Hun forklarer at enkelte fillerene til Neauvia også inneholder Calsium Hydroxyapatitt (CaHA). Dette stoffet er godt dokumentert og stimulerer fibroblastene som danner kollagen/bindevev. Andre produkter i serien inneholder peptider som Glycin og L-Proline som gir en strammere og mer naturlig og livfull hud, opplyser legen som har jobbet i 14 år med estetisk medisin. Hun har bred erfaring med en rekke behandlingsteknikker så vel som produkter.
-Da jeg ble presentert for Neauvia Organic, byttet jeg ut alt jeg hadde av andre fillere av hensyn til mine pasienter. Produktene er trygge i bruk, de oppfører seg forutsigbart og virker lenger. Dermed er alle kriterier for en vellykket behandling til stede, sier hun.

Berit Kvifte

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty