SpaBeauty

VV-cream – beautyprodukter til intimsonen

Her er de nye bokstavkremene alle snakker om.

Very V til underlivspleie

Nylig fikk vi presentert noe helt nytt på verdensmarkedet. Du har sikkert hørt om BB-, CC-, DD-, EE- og GG-cream, i alle fall de aller første. Men nå skal vi gjøre et stort hopp nedover i alfabetet – helt ned til V og VV-cream som står for Very V. Du tenker kanskje at kremen skal brukes i V-området i ansiktet, altså for å stramme opp V-partiet med hake og hals. Det finnes nemlig mange slike kremer på markedet. Men denne kremen skal ikke brukes i ansiktet slik som sine bokstavsøstre. Denne skal brukes i V-sonen. V-sonen, eller som ditt V, er nemlig det nye navnet på bikinilinjen din, og generelt der du barberer deg i underlivet. The Perfect V er superfin, feminin underlivspleie, og består av vask, våtservietter, kremer, serum, eksfoliator, deomist og skimmerkrem. Dette er en beautyserie, og ikke en klinisk intimserie slik vi er vant med. Disse produktene som skal forskjønne og pleie ditt lille V finner du kun i skjønnhetssalonger og spesialbutikker for skjønnhetsprodukter.

Newyorker til Skandinavia

Avonda Urben er en newyorker som har bosatt seg i København. Hun har blant annet bakgrunn som produktutvikler i L´Oréal, og kjenner skjønnhetsbransjen inn og ut. Det er rett og slett hun som har funnet opp VV-cream, noe hun selvfølgelig har trademerket. For hun har faktisk fått alle store aktørers øyne på seg, og det er ikke så rart. Hvorfor har ingen tenkt på dette før? Avonda Urban er inspirert av Skandinavia, både når det kommer til hvilket forhold vi har til kroppene våre (noe som er veldig avslappet kontra for eksempel USA), emballasje og selvfølgelig valg av ingredienser. Du finner hele seks ulike skandinaviske ingredienser fra naturen i produktene, blant annet molter og tyttebær.

Hvorfor er akkurat disse produktene så spesielle?

I motsetning til sine konkurrenter er disse produktene veldig pene å se på slik at de alltid kan stå på baderomshyllen. De fokuserer på spafølelsen og at du også skal ta vare på huden i underlivet etter barbering og voksing. I følge Avonda Urben er V Area det nye beautyområdet slik tennene dine ble inkludert i beautybranjen for noe år tilbake med blant annet blekemidler.

Til daglig bruk

Produktene skal ikke være kliniske eller unisex slik de fleste såper og kremer for inngrodde hår er, og i Danmark kan du nå få Vanicure (spiller på manicure og pedicure) på utvalgte spa og klinikker. Kremen skal være et essensielt produkt som du skal bruke daglig. Den roer ned huden og holder den myk. Har du problemer med inngrodde hår, tørr hud eller svette har de produkter for det også. Misten er også et essensielt produkt siden den også virker som en deodorant. Det morsomste produktet er kremen med det ekstra finkornede skimmeret som gjør din V ekstra innbydende når du vil gjøre deg fin eller gjøre huden rundt bikinilinjen pen når du har på bikini. Produktene er uten parfyme, men inneholder rosevann som gir en veldig mild og delikat duft.

 

Tone Skipá

Legg til en kommentar

Instagram

Username or hashtag @spabeautymag is incorrect.

Advertisement

SpaBeauty